Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Tafelbergstraat 28 in Eindhoven 5642 EB

Tafelbergstraat 28

5642 EB Eindhoven
Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Deze gemoderniseerde en gerenoveerde instapklare tussenwoning betreft een splitlevel (familie)woning met achtertuin waarvan er slechts enkele in Eindhoven te vinden zijn.
De woning is verdeeld in 4 niveaus en de centrale trap staat in een open verbinding met de verschillende woonlagen met een verrassende indeling van een niveauverschil van telkens een halve verdieping. De woning heeft een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1977 Woonoppervlakte 117 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Gedeeld door vrienden en familie van de verkoper

Wat maakt Tafelbergstraat 28 zo speciaal? Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Onze familiegeschiedenis is begonnen in dit huis, daarom zal het altijd een speciaal plekje houden.

De unieke indeling zorgt ervoor dat ons huis ons nooit is gaan vervelen. In de keuken hebben veel (pre-kerstmis-)vriendendiners plaatsgevonden. En omdat de keuken in ingericht als een echte leefkeuken, is de woonkamer, voor ons, een baken van rust!

Dankzij de overkapping, en tuin op het westen, speelt vanaf eind maart tot midden oktober ons leven voornamelijk in de tuin af. Dan genieten we vanaf het middaguur van de zon tot in de late uurtjes. Barbecues, borrels en zwemfeestjes, alles is mogelijk in de onderhoudsarme en kindvriendelijke tuin.

kortom, wij hebben hier jaren met veel plezier gewoond. Wij hopen dat de nieuwe bewoners net zo gaan houden van het unieke huis als wij.

- Denise van der Laan

Profielplaatje van Denise van der Laan

Leuke winkels in de buurt

1
Profiel plaatje

Unieke indeling

1
Profiel plaatje

Veel opbergruimte

1
Profiel plaatje

Omschrijving

Deze gemoderniseerde en gerenoveerde instapklare tussenwoning betreft een splitlevel (familie)woning met achtertuin waarvan er slechts enkele in Eindhoven te vinden zijn.
De woning is verdeeld in 4 niveaus en de centrale trap staat in een open verbinding met de verschillende woonlagen met een verrassende indeling van een niveauverschil van telkens een halve verdieping. De woning heeft een royale woonkeuken, sfeervolle woonkamer met balkon, moderne badkamer, drie slaapkamers en een praktische hobby-/werkruimte. De woning is gelegen in de wijk Doornakkers-west, een leuke kindvriendelijke wijk met op loopafstand van een basisschool, een kinderopvang en een speelplein. Het winkelcentra Haagdijk met Albert Heijn, Hema, Blokker, Action en Aldi liggen op 5 minuten fietsafstand. Het Centraal Station en het centrum van Eindhoven liggen op 10 minuten fietsafstand en verder ligt het dichtbij verschillende uitvalswegen.


Indeling woning:
Het woonhuis is bereikbaar via de hoofdingang en via een aparte ingang is direct toegang tot de hobby-/werkruimte.
De hal is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot de garderobe, de meterkast, de deels betegelde toiletruimte met zwevend toilet en een fontein. Vanuit de hal is er verder nog toegang tot de hobby-werkruimte en via een kleine trapopgang is de woonkeuken bereikbaar. De hobby-/werkkamer is voorzien van een vinylvloerafwerking en geschilderde wanden. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tot slot is er toegang tot de kruipruimte die voor verrassend veel opbergruimte zorgt. Door de vele mogelijkheden in deze ruimte behoort een kantoor of praktijk aan huis tot de mogelijkheden.

Via de trappenhal naar boven kom je als eerste uit bij de woonkeuken. De tijdloze leefkeuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft een keukeninrichting een hoekopstelling. De keukeninrichting is uitgerust met een composieten aanrechtblad, een koelkast, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een oven en een magnetron.
De keuken is voorzien van een laminaatvloer en heeft een lichte en ruim eetgedeelte. De keuken heeft een schuifpui, voorzien van dubbelglas naar de tuin.
Vanuit de trap in de woonkeuken kom je in de ruime woonkamer.

De sfeervolle, hoger gelegen woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, schuurwerk wandafwerking en een spuitwerk plafondafwerking. De afscheiding tussen de woonkamer en woonkeuken is middels een aangemeten gehard veiligheidsglas dat ervoor zorgt dat zowel de keuken als de woonkamer zeer licht zijn. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en geniet veel lichtinval door de grote raampartij met schuifpui die toegang geeft tot het balkon. Op het balkon kun je heerlijk genieten van de opkomende zon en tevens is er een elektrische zonwering aanwezig.
Vanuit de woonkamer kom je met de trap op de overloop.

De overloop is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot twee slaapkamers.
Slaapkamer 1 (ca. 14 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer en schuurwerk wand- en plafondafwerking. Door het verhoogde plafond voelt deze slaapkamer zeer ruim aan.
Slaapkamer 2 (ca. 5 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer en schuurwerk wand- en plafondafwerking. Ook deze kamer heeft het plafond tot aan het geïsoleerde dak met het hoogste punt gemeten op 4,5 meter.
Met de trap in de overloop kom je bij de laatste verdieping.

De overloop met hieraan gelegen een slaapkamer, de badkamer, de stookruimte en een inbouwkast.
Deze royale 3e slaapkamer (ca. 12,5 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer en schuurwerk wandafwerking. Deze kamer heeft een ingebouwde kastenwand met schuifdeuren en is er aansluiting aanwezig voor een wastafel. Door het hoge plafond is er een vide aanwezig die te bereiken is via een industriële wandtrap. De vide heeft een vinylvloer en beschikt over elektriciteit en verlichting.
De deels betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met douchegedeelte, een zwevend toilet en een dubbele wastafelcombinatie. Verder is de badkamer voorzien van inbouwspots, ventilatie en jaloezieglas.
Separate stookruimte met opstelplaats van de CV-combiketel (merk Remeha Calenta HR, bouwjaar 2011). Tot slot bevindt zich op de overloop een berging, die boven de overloop doorloopt.


Tuin:
De vernieuwde achtertuin is zowel via de keuken als een achterom bereikbaar. Via de glazen schuifdeur in de keuken kom je bij de overkapping van het terras. Onder deze overkapping, met een gezellig zitje waar je via een trapje de diepe tuin in loopt, geniet je van het vroege voorjaar tot het late najaar van de tuin. De tuin ligt op het noordwesten dat ervoor zorgt dat je vanaf april tot begin oktober een zonnige tuin hebt vanaf de vroege middag tot de vroege avond. De tuin is praktisch aangelegd met een kunstgras speelveldje waar de kinderen fijn op kunnen spelen. In 2017 is de schutting tussen de buren aan de rechterzijde geplaatst. Er is een kiezelstrook aangelegd, waar eventueel desgewenst beplanting kan worden aangebracht.
In de achtertuin is een houten berging aanwezig. De tuin heeft een eigen achterom, die uitkomt op de brandgang waardoor je gemakkelijk naar de Tafelbergstraat loopt.


Algemeen:
- De onderhoudsvrije boeiboord aan de voorzijde van de woning is in 2018 vernieuwd, aan de achterzijde is deze vernieuwd in 2016;
- In 2017 zijn alle wanden voorzien van stucwerk;
- In 2016 is de tuin gerenoveerd en is er een overkapping met verlichting geplaatst;
- De badkamer is geheel vernieuwd in 2011;
- De meterkast is vernieuwd in 2011;
- De woning is voorzien van dak- en vloerisolatie en kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- Er zijn designradiatoren geplaatst in de keuken en woonkamer;
- Energielabel B.


De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Huidige eigenaar aan het woord

Onze familiegeschiedenis is begonnen in dit huis, daarom zal het altijd een speciaal plekje houden.

De unieke indeling zorgt ervoor dat ons huis ons nooit is gaan vervelen. In de keuken hebben veel (pre-kerstmis-)vriendendiners plaatsgevonden. En omdat de keuken in ingericht als een echte leefkeuken, is de woonkamer, voor ons, een baken van rust!

Dankzij de overkapping, en tuin op het westen, speelt vanaf eind maart tot midden oktober ons leven voornamelijk in de tuin af. Dan genieten we vanaf het middaguur van de zon tot in de late uurtjes. Barbecues, borrels en zwemfeestjes, alles is mogelijk in de onderhoudsarme en kindvriendelijke tuin.

kortom, wij hebben hier jaren met veel plezier gewoond. Wij hopen dat de nieuwe bewoners net zo gaan houden van het unieke huis als wij.

- Denise van der Laan

Profielplaatje van Denise van der Laan
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 250.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Kenmerken split-level woning Bouwjaar 1977 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 117 m² Perceeloppervlakte 156 m² Inhoud 443 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 5 woonlagen Energie Energieklasse B Energie einddatum 15-11-2028 Isolatie Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha Calenta HR ( Combiketel uit 2011, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 82 m² (15.5 m bij 5.3 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente tongelre Sectie E Perceelnummer 2092 Oppervlakte 156 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Tafelbergstraat 28 het beste omschrijven.

Leuke winkels in de buurt

1
Profiel plaatje

Unieke indeling

1
Profiel plaatje

Veel opbergruimte

1
Profiel plaatje

Fijne lichtinval

1
Profiel plaatje

Voldoende parkeergelegenheid

1
Profiel plaatje

Energiezuinig

1
Profiel plaatje

Kindvriendelijke buurt

1
Profiel plaatje

Gezellige buren

1
Profiel plaatje

Zonnige tuin

1
Profiel plaatje

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.