Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Zandvliegje 6 in Eindhoven 5658 AV

Zandvliegje 6

5658 AV Eindhoven
Vraagprijs € 425.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Op een geweldige locatie in Zandrijk te Meerhoven ligt deze verrassend ruime twee-onder-een-kap woning. Deze uitstekend verzorgde woning heeft een lichte woonkamer, een luxe keuken, drie (voorheen 4) slaapkamers, een nette badkamer en een verzorgde en ruime achtertuin. De woning is op loopafstand gelegen van winkelcentrum Meerrijk en heeft een zeer gunstige ligging nabij uitvalswegen,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1999 Woonoppervlakte 155 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

English translation below
Op een geweldige locatie in Zandrijk te Meerhoven ligt deze verrassend ruime twee-onder-een-kap woning. Deze uitstekend verzorgde woning heeft een lichte woonkamer, een luxe keuken, drie (voorheen 4) slaapkamers, een nette badkamer en een verzorgde en ruime achtertuin. De woning is op loopafstand gelegen van winkelcentrum Meerrijk en heeft een zeer gunstige ligging nabij uitvalswegen, busverbindingen naar Citycentrum Veldhoven, stadscentrum van Eindhoven en Eindhoven Airport. Alles is binnen enkele minuten bereikbaar.

English translation below!

Indeling begane grond:

De entree/hal heeft een houtenvloer en biedt toegang tot een ruime schuifdeurkast waarin de warmtewisselaar, de meterkast en de garderobe zich bevinden. Verder in de hal bereik je de deels betegelde toiletruimte met zwevend toilet en een fontein, een provisiekast, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De zeer ruime en lichte woonkamer is voorzien van houten vloer, spachtelputz wandafwerking en spuitwerk plafondafwerking. De woonkamer heeft een heerlijk zitgedeelte aan de voorzijde van de woning en het eetkamergedeelte verbindt de woonkamer met de keuken. Vanuit de woonkamer is er een grote glazen schuifpui die toegang biedt tot de achtertuin. Tevens is vanuit de eetkamer een prachtig zicht over de achtertuin.
De open keuken is afgewerkt met een leisteen tegelvloer met vloerverwarming en heeft een keukeninrichting in een dubbele wandopstelling. Deze keukeninrichting is uitgerust met een granieten aanrechtblad, een inductiekookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser, een combimagnetron en een heteluchtoven. De keuken beschikt over voldoende opbergruimte en via de achterdeur is de tuin te bereiken.


Eerste verdieping:

De ruime overloop is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een vaste trap naar de zolderverdieping.
Slaapkamer 1 (ca. 35 m²) (voorheen 2 slaapkamers) is zeer ruim van opzet en is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, behangen wandafwerking en spuitwerk plafondafwerking. Deze kamer heeft een tevens een inbouwkast.
Slaapkamer 2 (ca. 13 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer, behangen wandafwerking en spuitwerk plafondafwerking.
Slaapkamer 3 (ca. 9 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer, behangen wandafwerking en spuitwerk plafondafwerking.
De deels betegelde, nette badkamer is uitgerust met een zwevend toilet, een dubbele wastafelcombinatie, een ligbad en een douchecabine.


Tweede verdieping:

Via een vaste trapopgang is de tweede verdieping bereikbaar. Deze open ruimte is voorzien van een tapijtvloer. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur, de mechanische ventilatie-unit, twee Velux dakramen en is er voldoende opbergruimte.


Tuin:

De zeer fraai aangelegde, privacybediende achtertuin is op het noordoosten gelegen. De achtertuin is voorzien van sierbestrating, een vijverpartij, diverse bloembordes, twee fijne terrasgedeeltes en een achterom. Via de tuin is de garage te bereiken. De garage heeft veel opbergmogelijkheden en is voorzien van elektra. Via een gezamenlijk achterpad is de garage bereikbaar.


Algemeen:

- Aanvaarding per januari / februari 2020;
- De woning is volledig geïsoleerd;
- Energielabel B;
- De meterkast heeft 9 groepen, krachtstroom en is beveiligd met twee aardlekschakelaars;
- Het buitenschilderwerk dateert uit 2015 en is in 2018 bijgewerkt.


De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

ENGLISCH TRANSLATION
In a great location in Zandrijk in Meerhoven find this surprisingly spacious semidetached house. This excellent house has a living room, a kitchen, three (formerly four) bedrooms, a modern bathroom and a clean and spacious backyard. The property is within walking distance of shopping Meerrijk and has a very convenient location near roads, bus to City Center Veldhoven, Centre of Eindhoven and Eindhoven Airport. Everything is within a few minutes.


Ground floor:

The entrance / hall has a wooden floor and provides access to a large sliding door cabinet in which the heat exchanger, the meter and the wardrobe are located. Further down the hall you reach the partly tiled bathroom with toilet and a sink, a pantry, living room and staircase to the first floor.
The spacious and bright living room has wooden flooring, wall finishes spachtelputz and ceiling paint finish. The living room has a lovely seating area at the front of the house and the dining area connects the living room to the kitchen. From the lounge there is a large glass sliding door that opens to the backyard. Also from the dining room a beautiful view of the backyard.
The kitchen is finished with a slate tiled floor with underfloor heating and a kitchen in a double wall arrangement. This kitchen is equipped with a granite worktop, an induction cooker, a hood, a refrigerator, a dishwasher, a microwave and a hot air oven. The kitchen has plenty of storage space and the back door to reach the garden.


First floor:

The spacious landing has a laminate floor and provides access to three bedrooms, bathroom and a staircase to the attic.
Bedroom 1 (formerly 2 bedrooms) is very spacious and is located on the front of the house. This bedroom has a laminate floor, papered wall finishes and ceiling paint finish. This room also has a wardrobe.
Bedroom 2 is located at the rear of the house and has a laminate floor, papered wall finishes and ceiling paint finish.
Bedroom 3 is located at the rear of the house and has a laminate floor, papered wall finishes and ceiling paint finish.
The partly tiled bathroom is equipped with a toilet, double washbasin, a bathtub and a shower.


Second floor:

By a fixed staircase is the second floor accessible. This open space is provided with a carpeted floor. Here are the connections for washing equipment, mechanical ventilation unit, two Velux skylights and ample storage space.


Garden:

The beautifully landscaped, privacy backyard is located on the northeast. The backyard is equipped with pavement, a pond, several flower terrace, two fine terrace areas and a back. Through the garden you reach the garage. The garage has lots of storage space and is equipped with electricity. Through a common area the garage is accessible.


General:

- Available in January / February 2020;
- The house is fully insulated;
- Energy B;
- The meter has nine groups, power, and is protected by two circuit breakers;
- The exterior painting dates from 2015 and was updated in 2018.


The owner of this property has commissioned us to mediate in the sale, which means of course no financial consequences for you. Without obligation we detailed information about the property, but also about funding and about the possibilities of selling your own property. Of course it is advisable to request expert assistance of an estate agent. We help you in choosing an estate agent that will best represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and poignant event for the seller. We would also greatly appreciate to receive a response within a few days from you so that we can inform the seller of your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer, within six weeks after the conclusion of the agreement, requiring that a written bank guarantee or to pay a deposit amounting to 10% of the purchase price. Seller always relies on the written form requirement when selling his house.

The Measure Instruction is based on the NEN2580. The measurement instruction is designed to measure a more uniform way of applying for giving an indication of the use surface. The measurement instruction closes do not differ completely in measurement results, for example, by differences in interpretation, rounding or limitations in the performance of the measurement.

The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure is supplied by the Seller and / or third parties. Although we exercise care in compiling the booklet, no rights can be derived from errors etc. This information should be considered in conjunction with a viewing of the property as an invitation to make an offer or to enter into negotiations . This information has been compiled by us with the necessary care. Our part, however, accept no liability for any omission, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative. Apply the NVM his terms.

A verbal agreement between the private seller and the private buyer is not valid. In other words, there is no sale. There has only been a valid sale or private seller and a private buyer signed the contract. This follows from Article 7: 2 of the Civil Code. A confirmation of the oral agreement, or an e-mail sent to a concept of the purchase agreement is, moreover, not be seen as a 'signed purchase agreement. Even when there is a verbal agreement has been reached with a professional organization, is held on the written form requirement.

See also: https://www.eindhovenlommersmakelaars.nl/
In a great location in Zandrijk in Meerhoven find this surprisingly spacious semidetached house. This excellent house has a living room, a kitchen, three (formerly four) bedrooms, a modern bathroom and a clean and spacious backyard. The property is within walking distance of shopping Meerrijk and has a very convenient location near roads, bus to City Center Veldhoven, Centre of Eindhoven and Eindhoven Airport. Everything is within a few minutes.


Ground floor:

The entrance / hall has a wooden floor and provides access to a large sliding door cabinet in which the heat exchanger, the meter and the wardrobe are located. Further down the hall you reach the partly tiled bathroom with toilet and a sink, a pantry, living room and staircase to the first floor.
The spacious and bright living room has wooden flooring, wall finishes spachtelputz and ceiling paint finish. The living room has a lovely seating area at the front of the house and the dining area connects the living room to the kitchen. From the lounge there is a large glass sliding door that opens to the backyard. Also from the dining room a beautiful view of the backyard.
The kitchen is finished with a slate tiled floor with underfloor heating and a kitchen in a double wall arrangement. This kitchen is equipped with a granite worktop, an induction cooker, a hood, a refrigerator, a dishwasher, a microwave and a hot air oven. The kitchen has plenty of storage space and the back door to reach the garden.


First floor:

The spacious landing has a laminate floor and provides access to three bedrooms, bathroom and a staircase to the attic.
Bedroom 1 (formerly 2 bedrooms) is very spacious and is located on the front of the house. This bedroom has a laminate floor, papered wall finishes and ceiling paint finish. This room also has a wardrobe.
Bedroom 2 is located at the rear of the house and has a laminate floor, papered wall finishes and ceiling paint finish.
Bedroom 3 is located at the rear of the house and has a laminate floor, papered wall finishes and ceiling paint finish.
The partly tiled bathroom is equipped with a toilet, double washbasin, a bathtub and a shower.


Second floor:

By a fixed staircase is the second floor accessible. This open space is provided with a carpeted floor. Here are the connections for washing equipment, mechanical ventilation unit, two Velux skylights and ample storage space.


Garden:

The beautifully landscaped, privacy backyard is located on the northeast. The backyard is equipped with pavement, a pond, several flower terrace, two fine terrace areas and a back. Through the garden you reach the garage. The garage has lots of storage space and is equipped with electricity. Through a common area the garage is accessible.


General:

- Available in January / February 2020;
- The house is fully insulated;
- Energy B;
- The meter has nine groups, power, and is protected by two circuit breakers;
- The exterior painting dates from 2015 and was updated in 2018.


The owner of this property has commissioned us to mediate in the sale, which means of course no financial consequences for you. Without obligation we detailed information about the property, but also about funding and about the possibilities of selling your own property. Of course it is advisable to request expert assistance of an estate agent. We help you in choosing an estate agent that will best represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and poignant event for the seller. We would also greatly appreciate to receive a response within a few days from you so that we can inform the seller of your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer, within six weeks after the conclusion of the agreement, requiring that a written bank guarantee or to pay a deposit amounting to 10% of the purchase price. Seller always relies on the written form requirement when selling his house.

The Measure Instruction is based on the NEN2580. The measurement instruction is designed to measure a more uniform way of applying for giving an indication of the use surface. The measurement instruction closes do not differ completely in measurement results, for example, by differences in interpretation, rounding or limitations in the performance of the measurement.

The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure is supplied by the Seller and / or third parties. Although we exercise care in compiling the booklet, no rights can be derived from errors etc. This information should be considered in conjunction with a viewing of the property as an invitation to make an offer or to enter into negotiations . This information has been compiled by us with the necessary care. Our part, however, accept no liability for any omission, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative. Apply the NVM his terms.

A verbal agreement between the private seller and the private buyer is not valid. In other words, there is no sale. There has only been a valid sale or private seller and a private buyer signed the contract. This follows from Article 7: 2 of the Civil Code. A confirmation of the oral agreement, or an e-mail sent to a concept of the purchase agreement is, moreover, not be seen as a 'signed purchase agreement. Even when there is a verbal agreement has been reached with a professional organization, is held on the written form requirement.

See also: https://www.eindhovenlommersmakelaars.nl/
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 425.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting januari / februari 2020 Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1999 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 155 m² Perceeloppervlakte 262 m² Gebouwgebonden buitenruimte 7 m² Externe bergruimte 23 m² Inhoud 573 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse B Energie einddatum 10-02-2019 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater Stadsverwarming Verwarming Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 127 m² (14.5 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Parkeeroppervlakte 24 m² (600 bij 400) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Lessenaardak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Schuifpui, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Strijp Sectie F Perceelnummer 519 Oppervlakte 262 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.