Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Meerhovendreef 76 in Eindhoven 5658 HA

Meerhovendreef 76

5658 HA Eindhoven
Vraagprijs € 385.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Bent u opzoek naar een instapklare woning gelegen in het plan 'Het Groene Hof' in Meerhoven?
Deze goed onderhouden tussenwoning, met aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid en aan de achterzijde gelegen aan een grote gezamenlijke binnentuin, is zeker de moeite waard om te bezichtigen.
De ruime woning is voorzien van een lichte woonkamer, een open keuken, 4 slaapkamers, een nette...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2012 Woonoppervlakte 131 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

English translation below
Bent u opzoek naar een instapklare woning gelegen in het plan 'Het Groene Hof' in Meerhoven?
Deze goed onderhouden tussenwoning, met aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid en aan de achterzijde gelegen aan een grote gezamenlijke binnentuin, is zeker de moeite waard om te bezichtigen.
De ruime woning is voorzien van een lichte woonkamer, een open keuken, 4 slaapkamers, een nette badkamer en een verzorgde achtertuin. De woning is gelegen in een rustige woonwijk met alle voorzieningen in de directe omgeving.

De wanden van de gehele woning zijn afgewerkt met spachtelputz sierpleister en spuitwerk als plafondafwerking.

Indeling begane grond:
Entree/hal met eikenhouten vloer en toegang tot de deels betegelde toiletruimte met fontein, meterkast met warmtewisselaar voor de stadsverwarming en trapopgang naar de eerste verdieping.
De sfeervolle en lichte woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer en biedt toegang tot een ruime trapkast. Via de openslaande tuindeuren is de achtertuin bereikbaar. Door de grote raampartijen in de woonkamer is er veel lichtinval.
De open keuken aan de voorzijde van de woning is geplaatst in een hoekopstelling met kastenwand. De keukeninrichting met Siemens apparatuur is uitgerust met een koelkast, een brede 5 pits inductiekookplaat, een combioven, een oven, een vaatwasser en een afzuigkap.


Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een vaste trapopgang naar de tweede verdieping. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
De ruime ouderslaapkamer aan de achterkant de woning gelegen heeft een CAI / UTP aansluiting. Aan de voorkant bevindt zich een ruime kinderkamer. Aan de achterkant is nog een derde kamer gesitueerd, deze is ideaal als kinderkamer of als studeer-/werkkamer te gebruiken.
De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een wastafel, een douche, een hangkast en een toilet.


Tweede verdieping:
Via de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De tweede verdieping is voorzien van een vinylvloer en biedt toegang tot het dakterras, een wasruimte met aansluiting voor de wasmachine en de droger. Tevens is hier de mechanische ventilatie-unit geplaatst. Slaapkamer 4 op deze verdieping is voorzien van een vinylvloer en heeft een grote inloopkast / bergkast.


Tuin:
Fraai aangelegde en praktische achtertuin welke is gelegen op het zuiden. De achtertuin heeft een elektrisch bedienbare zonneluifel over de gehele breedte van de tuin, een kunstgras gazon, bloemborders en een achterom. Achterin bevindt zich houten berging met elektra. De woningen van ‘Het Groene Hof’ hebben een eigen voor- en achtertuin plus een afgeschermde gezamenlijke binnentuin. Via de achterpoort is er toegang tot de zeer ruime gedeelde binnentuin en biedt o.a. een tafeltennis tafel, schommel, glijbaan en een klimrek. De vijf poorten vanaf de straatzijde die toegang bieden tot deze binnentuin zijn alleen toegankelijk voor bewoners en bieden een veilige omgeving voor kinderen om te spelen. Het is een mooi en veilig verlengde van de eigen achtertuin.

Algemeen:
- Aanvaarding per januari 2020;
- De woning is optimaal geïsoleerd; dak- spouw- en vloerisolatie;
- De woning is volledig voorzien van isolerende beglazing;
- De achterzijde van de woning is in 2016 geschilderd;
- Energielabel A;
- De meterkast heeft een 3-fase aansluiting en is voorzien van 10 groepen;
- Mede eigenaar van afgesloten binnentuin met speeltoestellen, welke gezamenlijk door de hovenier wordt onderhouden (€13,50 per maand servicekosten).
- Diverse basisscholen met kinderopvang en BSO in de nabijheid.
- ASML en MMC op fietsafstand en bushalte op loopafstand.
- Perfecte aansluiting op N2 en A2.


De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.
In 'Meerhoven' is this beautiful and well-maintained townhouse with storage. The property is in a young neighborhood. The spacious house has a bright living room, an open kitchen, 4 bedrooms, a neat bathroom and a well-kept back garden. The property is located in a quiet residential area with all amenities in the nearby area.

The entire house is finished with spachtelputz decorative plaster wall finish and spray painting ceiling finish.

Ground floor layout:
Entrance / hall with wooden floor and access to the partially tiled bathroom with a sink, meter cupboard with heat exchanger for district heating and stairs to the first floor.
The attractive and bright living room has an oak floor and offers access to a spacious stair cupboard. The back garden is accessible through the french doors. Through the large windows in the living room there is a lot of light.
The open kitchen at the front of the house is placed in a corner unit with cupboards. The kitchen is equipped with a fridge, a wide 5-burner induction hob, a combi oven, an oven, a dishwasher and a hood.


First floor:
The landing gives access to three bedrooms, the bathroom and a fixed staircase to the second floor. The landing and bedrooms have a laminate floor.
The spacious master bedroom at the back of the house has a CAI / UTP connection. At the front there is a spacious children's room. A third room is located at the back, which is ideal to use as a children's room or as a study / office.
The fully tiled bathroom is equipped with a bathtub, a sink, a shower, a wardrobe and a toilet.


Second floor:
The second floor can be reached via the fixed staircase. The second floor has a vinyl floor and offers access to the roof terrace, a laundry room with connection for the washing machine and the dryer. The mechanical ventilation unit is also placed here. Bedroom 4 on this floor has a vinyl floor and has a large walk-in closet / storage cupboard.


Garden:
Beautifully landscaped and attractive back garden which is located on the south. The back garden has an electrically operated sunshade over the entire width of the garden, a lawn, flower orders and a back entrance. At the back is a wooden shed with electricity. Through a gate there is access to the very spacious shared courtyard and offers, among other things, a table tennis table, swing, slide and a climbing frame. The gates that provide access to this inner garden are only accessible to residents and offer a safe environment for children to play.General:
- Acceptance from January 2020;
- The property is optimally insulated; roof cavity and floor insulation;
- The house is fully equipped with insulating glazing;
- The backside of the house was painted in 2016;
- Energy label A;
- The meter cupboard has a 3-phase connection and is provided with 10 groups;
- Co-owner of closed garden with play equipment, which is jointly maintained by the gardener (service charge € 13.50 per month).
- Various primary schools with childcare and BSO in the vicinity.
- ASML and MMC within cycling distance and bus stop within walking distance.
- Perfect connection to N2 and A2.


The owner of this property has commissioned us to mediate in the sale, which means of course no financial consequences for you. Without obligation we detailed information about the property, but also about funding and about the possibilities of selling your own property. Of course it is advisable to request expert assistance of an estate agent. We help you in choosing an estate agent that will best represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and poignant event for the seller. We would also greatly appreciate to receive a response within a few days from you so that we can inform the seller of your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer, within six weeks after the conclusion of the agreement, requiring that a written bank guarantee or to pay a deposit amounting to 10% of the purchase price. Seller always relies on the written form requirement when selling his house.

The Measure Instruction is based on the NEN2580. The measurement instruction is designed to measure a more uniform way of applying for giving an indication of the use surface. The measurement instruction closes do not differ completely in measurement results, for example, by differences in interpretation, rounding or limitations in the performance of the measurement.

The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure is supplied by the Seller and / or third parties. Although we exercise care in compiling the booklet, no rights can be derived from errors etc. This information should be considered in conjunction with a viewing of the property as an invitation to make an offer or to enter into negotiations . This information has been compiled by us with the necessary care. Our part, however, accept no liability for any omission, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative. Apply the NVM his terms.

A verbal agreement between the private seller and the private buyer is not valid. In other words, there is no sale. There has only been a valid sale or private seller and a private buyer signed the contract. This follows from Article 7: 2 of the Civil Code. A confirmation of the oral agreement, or an e-mail sent to a concept of the purchase agreement is, moreover, not be seen as a 'signed purchase agreement. Even when there is a verbal agreement has been reached with a professional organization, is held on the written form requirement.

See also: https://www.eindhovenlommersmakelaars.nl/
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 385.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2012 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 131 m² Perceeloppervlakte 122 m² Gebouwgebonden buitenruimte 12 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 454 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Dakterras Ja Energie Energieklasse A Energie einddatum 07-08-2029 Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Centrale voorziening Verwarming Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 50 m² (9.0 m bij 5.5 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Buitenzonwering, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Strijp Sectie G Perceelnummer 2861 Oppervlakte 122 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.