Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Herman Gorterlaan 173 in Eindhoven 5644 SJ

Herman Gorterlaan 173

5644 SJ Eindhoven
Vraagprijs € 125.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Dit ruime tweekamer serviceappartement met balkon is gelegen op de 5e etage van het woonzorgcentrum Kortonjo. Het appartement is voorzien van een ruime en lichte woonkamer, een open keuken, een ruime slaapkamer, een badkamer en een balkon met een magnifiek uitzicht over stadsdeel Stratum.
Een ideaal appartement voor 55-plussers als u een veilige en comfortabele plek zoekt om te wonen met de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1970 Woonoppervlakte 69 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Dit ruime tweekamer serviceappartement met balkon is gelegen op de 5e etage van het woonzorgcentrum Kortonjo. Het appartement is voorzien van een ruime en lichte woonkamer, een open keuken, een ruime slaapkamer, een badkamer en een balkon met een magnifiek uitzicht over stadsdeel Stratum.
Een ideaal appartement voor 55-plussers als u een veilige en comfortabele plek zoekt om te wonen met de mogelijkheid om gebruik te maken van zorgverlening.

Indeling appartementencomplex:
Centrale afgesloten entree met bellentableau en videofooninstallatie. Ruime hal met brievenbussen, trappenhuis en toegang tot een tweetal liften en een algemene fietsen- en scootmobielstalling.

Indeling appartement (5e verdieping):
Ruime hal voorzien van een vinylvloer met garderobekast, meterkast (voorzien van 6 groepen en krachtstroom) en toegang tot het toilet en de inpandige berging.
De ruime en lichte woonkamer is afgewerkt met een vinylvloer, behangen wanden en spuitwerk plafondafwerking. De woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartij en heeft een prachtig en weids uitzicht over Eindhoven. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de open keuken en de slaapkamer.
De open keuken heeft een keukeninrichting in een u-opstelling. De keukeninrichting is uitgerust met een kunststof aanrechtblad, een elektrische kookplaat en een afzuigkap. Verder is de keuken voorzien van voldoende onder- en bovenkasten.
De ruime slaapkamer is voorzien van een vinylvloer, behangen wanden en spuitwerk plafondafwerking. Deze kamer heeft airconditioning en vanuit deze kamer is er toegang tot de badkamer en het balkon.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een douche. Vanaf de badkamer is de toiletruimte bereikbaar.
Het balkon is via de slaapkamer bereikbaar en is gelegen aan de oostzijde van het appartementencomplex.
De inpandige berging welke vanuit de hal bereikbaar is heeft voldoende opbergruimte en hier bevindt zich de aansluiting voor de wasapparatuur.

Algemeen:

-Minimale leeftijd om hier te mogen wonen is 55 jaar.
-Het complex is gelegen op een markante locatie aan de zuidrand van Eindhoven, in stadsdeel Stratum, direct grenzend aan het wandelgebied de Genneper Parken, zwembad “De Tongelreep” en Golfbaan “De Tongelreep”.
-Het appartement is voorzien van isolerende beglazing.
-Verwarming middels blokverwarming.
-De maandelijkse servicekosten bedragen €325,=.
-Huisdieren zijn niet toegestaan.

In de service- en dienstverlening is begrepen:
*Het verzamelen van het huisvuil en het doen afvoeren hiervan.
*Het onderhouden van de tuin.
*Voorschot stookkosten van de woningen.
*Energiekosten gemeenschappelijke ruimten en lift.
*Uitgebreide opstalverzekering, inclusief glas.
*Reserveringen t.b.v. toekomstig onderhoud.
*Het onderhoud van alle tot het gemeenschappelijk gebruik behorende installaties (alarm-, camerabewaking-,
CV-, lift- en hydrofooninstallaties).
*Het in ieder appartement ter beschikking stellen van apparatuur om in geval van nood medewerkers van
Woonzorgcentrum Kortonjo te alarmeren.
*Het toegang hebben voor de gebruikers van de serviceappartementen Kortonjo tot de recreatiezalen, met
uitsluiting van besloten georganiseerde activiteiten.
*Diensten welke betrekking hebben op het schoonmaken en schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimten
en het wassen van de ramen van gemeenschappelijke ruimten.
*Het doen voorzien in het daarvoor benodigde personeel voor de locatie Kortonjo aanwezige receptie
respectievelijk hulpdesk en informatiedesk.
*Het bijhouden van de administratie welke betrekking heeft op vorenstaande kosten.
*Er zijn twee concierges aanwezig waar u terecht kunt met eventuele vragen.


Kortonjo:

Woon-zorgcomplex Kortonjo is van oudsher een zeer gewild woonzorgcentrum waar u eenvoudig gebruik kunt maken van diverse interne en externe voorzieningen. Zo is het zorgcentrum voorzien van een winkel, een kapel, een restaurant, een centrale entree en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Het biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van een wasmachine en droger. Tevens is er er mogelijkheid voor logés om te overnachten in één van de logeerkamers. Reist u met openbaar vervoer? Er is een bushalte om de hoek! Ook zwembad De Tongelreep, natuur en het centrum van Eindhoven met winkels, restaurants en het Parktheater zijn in de directe omgeving te vinden! Samen met de woonzorgcentra Wissehaege, 't Lint, Residentie Gennep en De Veldheer maakt Kortonjo deel uit van Parc Gennep. De appartementen hebben een uitstekende reputatie vanwege het prettige woonklimaat, de aanwezige faciliteiten, de centrale ligging in het stadsdeel Stratum en de nabijheid van het natuur- en recreatiegebied De Genneper Parken.

Dit appartement is een ideale 'lange termijn' aanschaf; in eerste instantie kunt u in dit appartement geheel zelfstandig wonen zonder gebruik te maken van de zorgmogelijkheden die door Vitalis Woonzorg Groep worden aangeboden. Mocht u later wél gebruik willen maken van de faciliteiten die aangeboden worden, kan dit op ieder gewenst moment geregeld worden.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 125.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1970 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, aan drukke weg, in centrum, vrij uitzicht en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 69 m² Gebouwgebonden buitenruimte 10 m² Inhoud 220 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 5e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Buitenzonwering, Lift, Airconditioning Kadastrale gegevens Gemeente stratum Sectie c Perceelnummer 1243 Index 86 Eigendomssituatie Volle eigendom

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.