Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kazemat 48 in Veldhoven 5509 NW

Kazemat 48

5509 NW Veldhoven
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Het betreft een bieden vanafprijs van €350.000,= k.k.

In de gewilde en kindvriendelijke woonwijk De Polders ligt deze ruime geschakelde woning met eigen oprit. Deze lichte woning is voorzien van een uitgebouwde keuken met waskamer, een ruime woonkamer, een badkamer, vier slaapkamers en een verzorgde achtertuin. De woning is gelegen nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1996 Woonoppervlakte 155 m² Aantal kamers 6
Lees meer

De verkoper(s) en vrienden aan het woord

Wat maakt Kazemat 48 zo speciaal? De verkoper(s), vrienden, familie en kennissen delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Door de ligging in de wijk de polders ligt de woning op de scheidslijn tussen Eindhoven en Veldhoven in. Het is heerlijke om binnen korte tijd in het dorpse Veldhoven te zijn of in de bruisende stad Eindhoven. Voorzieningen zijn binnen handbereik: Eindhoven Airport, Winkelcentra in Eindhoven en Veldhoven, Basis scholen en Middelbare scholen in Eindhoven & Veldhoven, sportverenigingen (voetbal, tennis, hockey).

- Bewoner

Profielplaatje van Bewoner

De woonkamer beneden is een mooie lichte en ruime kamer. Waar het licht zowel aan de voorkant als achterkant naar binnen komt. Tevens kijk je aan de voorkant heerlijk weg op de natuur. Daarnaast ligt de woning aan een doodlopende straat waardoor er nauwel

1
Profiel plaatje

Zoek je kantoor aan huis? Op de begane grond heb je de mogelijkheid om thuis te werken in je eigen kantoor. Daarnaast is er de mogelijkheid om een eigen kantoor ingang te creeren aan de voorkant van de woning.

1
Profiel plaatje

De woning ligt in een rustige wijk. Vanuit de polders zijn er vele voorzieningen dichtbij bijvoorbeeld: Winkelcentra ( Meerhoven & City centrum Veldhoven), Eindhoven centrum,Basisscholen in Meehoven, Waterrijk en Veldhoven. Ook de snelwegen en EIndhoven A

1
Profiel plaatje

Omschrijving

Het betreft een bieden vanafprijs van €350.000,= k.k.

In de gewilde en kindvriendelijke woonwijk De Polders ligt deze ruime geschakelde woning met eigen oprit. Deze lichte woning is voorzien van een uitgebouwde keuken met waskamer, een ruime woonkamer, een badkamer, vier slaapkamers en een verzorgde achtertuin. De woning is gelegen nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en het groene Meerhovenpark. Er is een goede verbinding met Eindhoven en de snelwegen. En op korte afstand zijn het City Centrum, ASML, High Tech Campus en Maxima Medisch Centrum gelegen.


Indeling begane grond:

De entree/hal is voorzien van een laminaatvloer en biedt toegang tot de deels betegelde toiletruimte met toilet en een fontein, de meterkast, de garderobe, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De lichte woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking en stucwerk plafondafwerking. Via de schuifpui in de woonkamer is de achtertuin bereikbaar en vanuit de woonkamer is er toegang tot de trapkast.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken die aan de achterzijde van de woning is gesitueerd. De keukeninrichting staat in een hoekopstelling en is uitgerust met een vriezer, een 4-pits gaskookplaat, een oven, een vaatwasser en een afzuigkap. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer met daaronder vloerverwarming en heeft een fraai eetgedeelte. Tevens is de zeer praktische wasruimte beschikbaar.
In de voormalige garage is een wasruimte gecreëerd met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Tevens is er de mogelijkheid om deze ruimte in te richten als kantoor met een optie tot een eigen ingang. Deze ruimte is reeds voorzien van elektra, vloerverwarming en ingebouwde verlichting (spots)


Eerste verdieping:

De overloop is voorzien van een laminaatvloer en biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping.
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer, fijn stucwerk wandafwerking en spuitwerk plafondafwerking. Hier bevindt zich tevens een inbouwkast.
Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer, fijn stucwerk wandafwerking en spuitwerk plafondafwerking.
Slaapkamer 3 is gelegen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer, fijn stucwerk en spuitwerk plafondafwerking.
De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een hoekligbad, een douchecabine en een wastafel.


Tweede verdieping:

Via de vaste trapopgang is de tweede verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot een vierde slaapkamer en tot het platdak waar de voorzieningen aan de hand van een buitendeur getroffen zijn waardoor er de mogelijkheid bestaat om een dakterras te realiseren op het zuiden.
Slaapkamer 4 is voorzien van een laminaatvloer, fijn stucwerk wandafwerking en een spuitwerk plafond. Deze kamer heeft tevens een rolluik en vanuit de slaapkamer is er toegang tot een berging. Hier bevindt zich de opstelplaats van de CV-combiketel (merk Remeha, bouwjaar 2015).


Tuin:

De verzorgde en royale achtertuin is gelegen op het noordoosten en is voorzien van een sierbestrating, gazon en diverse plantenbordes. Via de tuin is de houten berging te bereiken die voorzien is van elektra.

De woning is via een oprit bereikbaar waarbij je op eigen grond kunt parkeren.


Algemeen:

- Het buitenschilderwerk dateert uit 2019;
- De keuken en de badkamer dateren uit 1996;
- De meterkast is uitgerust met 8 groepen en beveiligd met twee aardlekschakelaars;
- De woning is volledig geïsoleerd met thermopeen beglazing op de begane grond, eerste en tweede verdieping;
- Energielabel B;
- Een zeer fijne en rustige ligging aan een doodlopende straat. De woning heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.


ENGLISH TRANSLATION BY GOOGLE TRANSLATE
It concerns a bid from € 350,000 = k.k.

This spacious semi-detached house with its own driveway is located in the popular and child-friendly residential area of ??De Polders. This bright house has an extended kitchen with laundry room, a spacious living room, a bathroom, four bedrooms and a well-kept back garden. The property is located near schools, shops, public transport and the green Meerhovenpark. There is a good connection with Eindhoven and the motorways. And a short distance are the City Center, ASML, High Tech Campus and Maxima Medical Center.


Ground floor layout:

The entrance / hall is equipped with a laminate floor and offers access to the partly tiled bathroom with toilet, the meter cupboard, the wardrobe, the living room and the stairs to the first floor.
The bright living room is finished with a laminate floor, spachtelputz wall finish and stucco ceiling finish. Through the sliding doors in the living room the back garden is accessible and from the living room there is access to the stair cupboard.
From the living room there is access to the kitchen which is situated at the rear of the house. The kitchen is in a corner arrangement and is equipped with a freezer, a 4-burner gas hob, an oven, a dishwasher and a hood. The kitchen is finished with a tiled floor with underfloor heating and has a beautiful dining area. The very practical laundry room is also available.
A laundry room has been created in the former garage with the connections for the washing machine and dryer. There is also the option of designing this space as an office with an option for a private entrance. This space is already equipped with electricity, underfloor heating and built-in lighting (spots)


First floor:

The landing has a laminate floor and offers access to three bedrooms, the bathroom and the staircase to the second floor.
Bedroom 1 is located at the rear of the house and is equipped with a laminate floor, fine stucco wall finish and painted ceiling finish. Here is also a cupboard.
Bedroom 2 is located at the front of the house and is equipped with a laminate floor, fine stucco wall finish and painted ceiling finish.
Bedroom 3 is located on both the front and rear of the house and is equipped with a laminate floor, fine stucco and paint ceiling finish.
The fully tiled bathroom is equipped with a corner bathtub, a shower cabin and a sink.


Second floor:

The second floor can be reached via the fixed staircase. The landing gives access to a fourth bedroom and to the flat roof where the facilities are taken on the basis of an outside door, so that there is the possibility of creating a roof terrace on the south.
Bedroom 4 has a laminate floor, fine stucco wall finish and a paint ceiling. This room also has a roller shutter and from the bedroom there is access to a storage room. This is the location of the central heating combi boiler (brand Remeha, built in 2015).


Garden:

The well-kept and generous back garden is located on the northeast and has a decorative pavement, lawn and various plant landings. Through the garden you can reach the wooden shed with electricity.

The property is accessible via a driveway where you can park on your own land.


General:

- The exterior painting work dates from 2019;
- The kitchen and the bathroom date from 1996;
- The meter cupboard is equipped with 8 groups and protected with two earth leakage switches;
- The house is fully insulated with thermoplastic glazing on the ground floor, first and second floor;
- Energy label B;
- A very nice and quiet location on a dead end. The house has an unobstructed view at the front of the house.


The owner of this property has instructed us to mediate in the sale, which of course does not entail any financial consequences for you. Entirely without obligation, we will inform you in detail about the home, but also about the financing options and about the possibilities of selling your own home. It is of course advisable to request expert assistance from an NVM broker. We are happy to help you choose your own broker who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and moving event for the seller. We therefore very much appreciate being able to receive a response from you within a few days, so that we can inform the seller about your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer must, within 6 weeks after the conclusion of the agreement, have a written bank guarantee made or a deposit to be paid amounting to 10% of the purchase price. The seller always invokes the written requirement for the sale of his home.

The Measurement instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement for giving an indication of the usage surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure comes from the seller and / or third parties. Although we are careful when compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies etc. This information, in combination with a viewing of the property, must be considered as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. . This information has been compiled by us with the necessary care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words: there is no purchase. A legally valid purchase only takes place if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This follows from Article 7: 2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a sent draft of the purchase agreement is not regarded as a "signed purchase agreement". Even when an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is maintained.

Huidige eigenaar aan het woord

Door de ligging in de wijk de polders ligt de woning op de scheidslijn tussen Eindhoven en Veldhoven in. Het is heerlijke om binnen korte tijd in het dorpse Veldhoven te zijn of in de bruisende stad Eindhoven. Voorzieningen zijn binnen handbereik: Eindhoven Airport, Winkelcentra in Eindhoven en Veldhoven, Basis scholen en Middelbare scholen in Eindhoven & Veldhoven, sportverenigingen (voetbal, tennis, hockey).

- Bewoner

Profielplaatje van Bewoner
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 350.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Geschakelde 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1996 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 155 m² Perceeloppervlakte 183 m² Inhoud 507 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse B Energie einddatum 01-08-2019 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha ( Combiketel uit 2015, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 66 m² (8.2 m bij 8.0 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken Kadastrale gegevens Gemeente VELDHOVEN Sectie K Perceelnummer 1764 Oppervlakte 183 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Kazemat 48 het beste omschrijven.

De woonkamer beneden is een mooie lichte en ruime kamer. Waar het licht zowel aan de voorkant als achterkant naar binnen komt. Tevens kijk je aan de voorkant heerlijk weg op de natuur. Daarnaast ligt de woning aan een doodlopende straat waardoor er nauwel

1
Profiel plaatje

Zoek je kantoor aan huis? Op de begane grond heb je de mogelijkheid om thuis te werken in je eigen kantoor. Daarnaast is er de mogelijkheid om een eigen kantoor ingang te creeren aan de voorkant van de woning.

1
Profiel plaatje

De woning ligt in een rustige wijk. Vanuit de polders zijn er vele voorzieningen dichtbij bijvoorbeeld: Winkelcentra ( Meerhoven & City centrum Veldhoven), Eindhoven centrum,Basisscholen in Meehoven, Waterrijk en Veldhoven. Ook de snelwegen en EIndhoven A

1
Profiel plaatje

Dit ruime huis met een ruimte eetkeuken, is uitermate geschikt voor gezinnen. De woning ligt aan een doodlopende straat met een heerlijk speelveld voor de deur. Tevens ligt de basisschool om de hoek.

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

De mogelijkheid voor een dakterras op de 2 de verdieping geeft een schitterend vergezicht op de natuur. Het is heerlijk om hier prive te zitten en te genieten van de rust.

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Heerlijk huis met veel lichtinval en 4 slaapkamers

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Video's

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.