Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Zittardsestraat 39 in Veldhoven 5507 LV

Zittardsestraat 39

5507 LV Veldhoven
Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Het betreft een bieden vanafprijs van €450.000,= k.k.

ENGLISH TRANSLATION BELOW

Deze woning is gelegen in het nieuwbouwplan 'Oerle-Zuid' in de gemeente Veldhoven. Een zeer populaire wijk waarbij karakteristieke en moderne bouwstijlen samenkomen. De woning is voorzien van een sfeervolle living, moderne open keuken, drie slaapkamers, ruime badkamer, een zeer royale tweede...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2017 Woonoppervlakte 147 m² Aantal kamers 5
Lees meer

De verkoper(s) en vrienden aan het woord

Wat maakt Zittardsestraat 39 zo speciaal? De verkoper(s), vrienden, familie en kennissen delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Er worden regelmatig borrels, bbq’s en feestjes georganiseerd door de buurt. Er hangt een gezellige sfeer en een leuk café en restaurant zijn om de hoek. Vanuit de voorkant kijk je uit op een speeltuin, parkje en honden uitlaatterrein.

- De bewoner

Profielplaatje van De bewoner

Jaren 30 nieuwbouw

1
Profiel plaatje

Speeltuin voor de deur

1
Profiel plaatje

Eigen parkeerplaats

1
Profiel plaatje

Omschrijving

English translation below
Het betreft een bieden vanafprijs van €450.000,= k.k.

ENGLISH TRANSLATION BELOW

Deze woning is gelegen in het nieuwbouwplan 'Oerle-Zuid' in de gemeente Veldhoven. Een zeer populaire wijk waarbij karakteristieke en moderne bouwstijlen samenkomen. De woning is voorzien van een sfeervolle living, moderne open keuken, drie slaapkamers, ruime badkamer, een zeer royale tweede verdieping en privacybiedende achtertuin.
Oerle-Zuid heeft een zeer gunstige ligging tussen het stedelijke gebied van Veldhoven en Eindhoven aan oostkant en de natuur en bossen aan de westkant. De grafheuvels uit de bronstijd en Veldhoven Zoo liggen op slechts enkele minuten fietsen afstand. De hoofdwegen N-2/A-2, A67 en A58 zijn gelegen op slechts enkele minuten afstand. De bedrijvigheid in de regio is zeer goed te noemen. O.a. door grote bedrijven in de regio als Philips, High Tech Campus en ASML staat de regio bekend als Brainport / Mainport.


Indeling begane grond:

Via de fraai aangelegde voortuin bereik je de entree van de woning. De hal is voorzien van een houten vloer en geeft toegang tot de garderobe, de meterkast en tot de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en een fontein. Verder geeft de hal toegang tot de eerste verdieping.
Via een zwart stalen deur is de woonkamer en de keuken bereikbaar.
De woonkeuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en heeft een keukeninrichting in hoekopstelling. De keukeninrichting is uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combioven en een vaatwasser. De losse koel-/vriescombinatie is ter overname. In het midden van de ruimte is een eetgedeelte gecreëerd.
De stijlvolle en lichte woonkamer is afgewerkt met een houten vloer, welke door de gehele woning is doorgelegd. De wanden en plafonds zijn afgewerkt met strak stucwerk met diverse inbouwspots. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning met een prachtig zicht naar de achtertuin. De woonkamer heeft een sfeervolle gashaard en geeft toegang tot een provisiekast. Via de openslaande tuindeuren in de woonkamer is er toegang tot de achtertuin.


Eerste verdieping:

De ruime overloop met houten vloer geeft toegang tot drie kamers, de badkamer, een separaat toilet en de trapopgang naar de tweede verdieping.
Slaapkamer 1 is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een houten vloer met vloerverwarming en schuurwerk wand- en plafondafwerking. Deze ruime slaapkamer heeft rolluiken en airconditioning.
Slaapkamer 2 is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een houten vloer met vloerverwarming en schuurwerk wand- en plafondafwerking.
Slaapkamer 3 is aan de voorzijde van de woning gelegen en momenteel in gebruik als inloopkast met een op maat gemaakte kastenwand.
De geheel betegelde, luxe badkamer is uitgerust met vloerverwarming en een ligbad, een inloopdouche met regendouche en handdouche, een wastafelmeubel, verwarmd spiegelglas en een designradiator.
De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet.


Tweede verdieping:

Via een vaste trapopgang is de tweede verdieping bereikbaar.
De grote ruimte heeft veel lichtinval door de grote dakkapel aan de zijgevel van de woning. Deze ruimte is zeer geschikt voor een extra slaapkamer of werkplek. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een zeer hoog plafond.
Er is een afgesloten was/bergruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de CV-combiketel.


Tuin:

De zonnige achtertuin is op het westen gesitueerd en is voorzien van een sierbestrating, gazon, enkele bloemborders en een fraai overkapping. De tuin is middels een afgesloten achterom bereikbaar via de eigen parkeerplaats. De vrijstaande houten berging/garage is geïsoleerd en is voorzien van een tegelvloer, vloerverwarming en elektriciteit.


Algemeen:

- Er is gezamenlijk afgesloten achterterrein. De maandelijkse VvE kosten bedragen: €6,16;
- Energielabel A;
- De voortuin grenst aan speelweide met groenplantsoen en hondenuitlaatplaats.


De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

ENGLISH TRANSLATION BY GOOGLE TRANSLATE
It concerns a bid from € 450,000 = k.k.

This property is located in the new development plan 'Oerle-Zuid' in the municipality of Veldhoven. A very popular neighborhood where characteristic and modern architectural styles come together. The house has an attractive living room, modern open kitchen, three bedrooms, a spacious bathroom, a very generous second floor and a privacy-rich back garden.
Oerle-Zuid has a very convenient location between the urban areas of Veldhoven and Eindhoven on the east side and nature and forests on the west side. The burial mounds from the Bronze Age and Veldhoven Zoo are only a few minutes by bike away. The main roads N-2 / A-2, A67 and A58 are only a few minutes away. The activity in the region is very good. Ao due to large companies in the region such as Philips, High Tech Campus and ASML, the region is known as Brainport / Mainport.


Ground floor layout:

You reach the entrance of the house through the beautifully landscaped front garden. The hall has a wooden floor and gives access to the wardrobe, the meter cupboard and to the fully tiled bathroom with toilet and a sink. Furthermore, the hall gives access to the first floor.
The living room and kitchen are accessible via a black steel door.
The kitchen is located at the front of the house and has a kitchen in corner arrangement. The kitchen is equipped with a 5-burner gas hob, a hood, a combi oven and a dishwasher. The separate fridge / freezer combination is for sale. A dining area has been created in the middle of the room.
The stylish and bright living room is finished with a wooden floor, which has been laid through the entire house. The walls and ceilings are finished with sleek stucco with various recessed spots. The living room is located at the rear of the house with a beautiful view to the back garden. The living room has a cozy gas fireplace and gives access to a pantry. Through the patio doors in the living room there is access to the back garden.


First floor:

The spacious landing with wooden floor gives access to three rooms, the bathroom, a separate toilet and the staircase to the second floor.
Bedroom 1 is located at the rear of the house and has a wooden floor with underfloor heating and sanding wall and ceiling finishes. This spacious bedroom has shutters and air conditioning.
Bedroom 2 is located at the front of the house and has a wooden floor with underfloor heating and wall and ceiling sanding work.
Bedroom 3 is located at the front of the house and is currently used as a walk-in closet with a custom-made cupboard wall.
The fully tiled, luxurious bathroom is equipped with underfloor heating and a bathtub, a walk-in shower with rain shower and hand shower, a washbasin, heated mirror glass and a design radiator.
The fully tiled bathroom has a toilet.


Second floor:

The second floor can be reached via a fixed staircase.
The large room has a lot of light through the large dormer window on the side of the house. This space is very suitable for an extra bedroom or workplace. The space is finished with a laminate floor and has a very high ceiling.
There is a closed laundry / storage room with the connections for the washing machine and dryer and the central heating combi boiler.


Garden:

The sunny back garden is situated on the west and is equipped with a decorative pavement, lawn, some flower orders and a beautiful canopy. The garden is accessible through a private back through the private parking. The detached wooden storage / garage is insulated and has a tiled floor, underfloor heating and electricity.

General:

- There is a joint closed back area. The monthly VvE costs are: € 6.16;
- Energy label A;
- The front garden is adjacent to a playground with green plants and a dog walk.


The owner of this property has instructed us to mediate in the sale, which of course does not entail any financial consequences for you. Entirely without obligation, we will inform you in detail about the home, but also about the financing options and about the possibilities of selling your own home. It is of course advisable to request expert assistance from an NVM broker. We are happy to help you choose your own broker who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and moving event for the seller. We therefore very much appreciate being able to receive a response from you within a few days, so that we can inform the seller about your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer must, within 6 weeks after the conclusion of the agreement, have a written bank guarantee made or a deposit to be paid amounting to 10% of the purchase price. The seller always invokes the written requirement for the sale of his home.

The Measurement instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement for giving an indication of the usage surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure comes from the seller and / or third parties. Although we are careful when compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies etc. This information, in combination with a viewing of the property, must be considered as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. . This information has been compiled by us with the necessary care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words: there is no purchase. A legally valid purchase only takes place if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This follows from Article 7: 2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a sent draft of the purchase agreement is not regarded as a "signed purchase agreement". Even when an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is maintained.
It concerns a bid from € 450,000 = k.k.

This property is located in the new development plan 'Oerle-Zuid' in the municipality of Veldhoven. A very popular neighborhood where characteristic and modern architectural styles come together. The house has an attractive living room, modern open kitchen, three bedrooms, a spacious bathroom, a very generous second floor and a privacy-rich back garden.
Oerle-Zuid has a very convenient location between the urban areas of Veldhoven and Eindhoven on the east side and nature and forests on the west side. The burial mounds from the Bronze Age and Veldhoven Zoo are only a few minutes by bike away. The main roads N-2 / A-2, A67 and A58 are only a few minutes away. The activity in the region is very good. Ao due to large companies in the region such as Philips, High Tech Campus and ASML, the region is known as Brainport / Mainport.


Ground floor layout:

You reach the entrance of the house through the beautifully landscaped front garden. The hall has a wooden floor and gives access to the wardrobe, the meter cupboard and to the fully tiled bathroom with toilet and a sink. Furthermore, the hall gives access to the first floor.
The living room and kitchen are accessible via a black steel door.
The kitchen is located at the front of the house and has a kitchen in corner arrangement. The kitchen is equipped with a 5-burner gas hob, a hood, a combi oven and a dishwasher. The separate fridge / freezer combination is for sale. A dining area has been created in the middle of the room.
The stylish and bright living room is finished with a wooden floor, which has been laid through the entire house. The walls and ceilings are finished with sleek stucco with various recessed spots. The living room is located at the rear of the house with a beautiful view to the back garden. The living room has a cozy gas fireplace and gives access to a pantry. Through the patio doors in the living room there is access to the back garden.


First floor:

The spacious landing with wooden floor gives access to three rooms, the bathroom, a separate toilet and the staircase to the second floor.
Bedroom 1 is located at the rear of the house and has a wooden floor with underfloor heating and sanding wall and ceiling finishes. This spacious bedroom has shutters and air conditioning.
Bedroom 2 is located at the front of the house and has a wooden floor with underfloor heating and wall and ceiling sanding work.
Bedroom 3 is located at the front of the house and is currently used as a walk-in closet with a custom-made cupboard wall.
The fully tiled, luxurious bathroom is equipped with underfloor heating and a bathtub, a walk-in shower with rain shower and hand shower, a washbasin, heated mirror glass and a design radiator.
The fully tiled bathroom has a toilet.


Second floor:

The second floor can be reached via a fixed staircase.
The large room has a lot of light through the large dormer window on the side of the house. This space is very suitable for an extra bedroom or workplace. The space is finished with a laminate floor and has a very high ceiling.
There is a closed laundry / storage room with the connections for the washing machine and dryer and the central heating combi boiler.


Garden:

The sunny back garden is situated on the west and is equipped with a decorative pavement, lawn, some flower orders and a beautiful canopy. The garden is accessible through a private back through the private parking. The detached wooden storage / garage is insulated and has a tiled floor, underfloor heating and electricity.

General:

- There is a joint closed back area. The monthly VvE costs are: € 6.16;
- Energy label A;
- The front garden is adjacent to a playground with green plants and a dog walk.


The owner of this property has instructed us to mediate in the sale, which of course does not entail any financial consequences for you. Entirely without obligation, we will inform you in detail about the home, but also about the financing options and about the possibilities of selling your own home. It is of course advisable to request expert assistance from an NVM broker. We are happy to help you choose your own broker who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and moving event for the seller. We therefore very much appreciate being able to receive a response from you within a few days, so that we can inform the seller about your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer must, within 6 weeks after the conclusion of the agreement, have a written bank guarantee made or a deposit to be paid amounting to 10% of the purchase price. The seller always invokes the written requirement for the sale of his home.

The Measurement instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement for giving an indication of the usage surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure comes from the seller and / or third parties. Although we are careful when compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies etc. This information, in combination with a viewing of the property, must be considered as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. . This information has been compiled by us with the necessary care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words: there is no purchase. A legally valid purchase only takes place if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This follows from Article 7: 2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a sent draft of the purchase agreement is not regarded as a "signed purchase agreement". Even when an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is maintained.

Huidige eigenaar aan het woord

Er worden regelmatig borrels, bbq’s en feestjes georganiseerd door de buurt. Er hangt een gezellige sfeer en een leuk café en restaurant zijn om de hoek. Vanuit de voorkant kijk je uit op een speeltuin, parkje en honden uitlaatterrein.

- De bewoner

Profielplaatje van De bewoner
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 450.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2017 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 147 m² Perceeloppervlakte 249 m² Gebouwgebonden buitenruimte 18 m² Externe bergruimte 17 m² Inhoud 539 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 10-05-2026 Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit ( Combiketel uit 2016, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 66 m² (8.8 m bij 7.5 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van verwarming en voorzien van elektra Isolatie Dakisolatie en muurisolatie Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op afgesloten terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, Airconditioning, Rookkanaal, Glasvezel kabel, Domotica Kadastrale gegevens Gemeente Veldhoven Sectie G Perceelnummer 1539 Oppervlakte 249 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Zittardsestraat 39 het beste omschrijven.

Jaren 30 nieuwbouw

1
Profiel plaatje

Speeltuin voor de deur

1
Profiel plaatje

Eigen parkeerplaats

1
Profiel plaatje

Video's

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring