Mijn favorieten

Debbie Mels Lommers Makelaars

Bij het verkopen van uw woning gaat u niet over één nacht ijs. U verwacht een gedegen en onderbouwd verkoopadvies. Zoekt u niet de goedkoopste, maar wel de beste makelaar om uw woning in Eindhoven of omgeving te verkopen? Het team van Debbie Mels Lommers Makelaars staat voor u klaar.
 
Onze gedreven medewerkers hebben een bijzonder gevoel voor uw wensen, verwachtingen en eisen. Samen zorgen we voor de meest optimale presentatie van uw woning en stellen we een realistische vraagprijs vast. Vanzelfsprekend profiteert u van onze uitstekende lokale marktkennis en zetten wij ons uitgebreide netwerk en onze overtuigende verkooptechnieken in om uw woning zo snel mogelijk te verkopen.
 

Waarom kiest u voor Debbie Mels Lommers Makelaars

Ons compacte team staat dicht bij de klant; Hierdoor veel persoonlijke aandacht

en een hoge klanttevredenheid: 9,0 gemiddeld;

Gratis verkoopstyling op maat;
Eigen website van uw woning met visitekaartjes;
Met de juiste vraagprijs een reële opbrengst realiseren in een korte verkooptijd;
Transparante dienstverlening middels Klantenintranet;
No cure No pay: Uw vertrouwen in onze dienstverlening staat voorop.
   
Persoonlijke aandacht, vakkundig advies en een actieve aanpak zijn voor Debbie Mels Lommers Makelaars de sleutelwoorden om de beste opbrengst voor u te realiseren. Dat begint met een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. In een eerlijk gesprek geven wij u inzicht in de factoren die bepalend zijn voor de waarde van uw woning. Kortom, wij zijn dé toegevoegde waarde bij de verkoop van uw woning!
   

Unieke service: verkoopstyling

Wanneer u uw woning met hulp van ons makelaarskantoor wilt verkopen, zorgt onze styliste allereerst voor de juiste presentatie. U krijgt tips voor een ruimtelijke inrichting en suggesties over accessoires die uw woning aantrekkelijker kunnen maken. Ook zaken die een potentiële koper als afleidend kan ervaren worden benoemd. Deze unieke, kosteloze service zorgt ervoor dat onze professionele fotograaf uw woning op de voordeligste manier vast kan leggen. Met een unieke woningwebsite en complete, digitale brochure creëren we vervolgens een onderscheidend platform om uw woning optimaal te presenteren.
 

Realistische vraagprijs

Geen buurt, straat of woning is hetzelfde. Omdat de makelaars van Debbie Mels Lommers Makelaars de woningmarkt in Eindhoven en omgeving door en door kennen, kunnen wij een realistische vraagprijs voor uw woning vaststellen. Daarbij geldt: geen verkoop, geen courtagekosten. Wel zo eerlijk.